EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

GLOPS DE REALITAT

El record del meu viatge a Irlanda és una tassa plena d’ovelles enfeinades en les seves coses; una parla per telèfon, una altra riu, menja, se sorprèn o fins i tot una està sota els efectes d’estupefaents. N’hi ha una que diu que té sort i que per fer-la servir de ganxo per turistes apareix doblement retratada dins la tassa.

AlColl

El simpàtic i útil souvenir, però, esdevé un exemple de sarcasme per a l’antic tigre celta cada cop que hi aboco l’aigua calenta. No sé mai quina de les dues ovelletes és més afortunada; la que pateix en quedar-se amb l’aigua al coll o la que ja ha tocat fons i s’ofega en el te verd [d’esperança].

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »