EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

CAP XEC EN BLANC

Ja està tot llest per a què ens ho prometin tot. Les tanques, amb cicatrius evidents d’altres conteses electorals, esperen a què aquesta mitjanit les assaltin de nou. Deixaran de ser mudes, tindran el rostre dels que han decidit qui es presenta i qui els acompanya. De nosaltres només s’espera que els beneïm a l’urna. Un tràmit, res d’especial. Normalitat democràtica i fins d’aquí quatre anys.

22m1

La seva presència al carrer anuncien l’arribada imminent de ses majestats polítics. Corrompent la carta als Reis, ells també decideix què ofereixen enlloc de demanar-nos què volem. No m’agrada aquest mercat persa a l’inrevés, haver de triar el menys pitjor. M’hi rebel·lo, no em deixo fidelitzar i com sempre exerciré el meu dret a la promiscuïtat electoral.

22m2

Només soroll, massa mentides; només propaganda electoral. Estic fart de veure propaganda electoral, voldria llegir-hi espai d’idees, de propostes electorals.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »