EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

M’AGRADA AQUESTA CIUTAT?

Taspasao (1)

Aquest llençol criticant en castellà popular la feina de l’alcalde va captar la meva atenció. Després de fer la foto vaig acostar-m’hi en comprovar que hi havia més queixes onejant als balcons.

Taspasao (7)

La cosa anava d’obres; el món de la [de]construcció no mai deixarà de sorprendre’m. Ara que els polítics ens ho prometen tot ?pidolant pel nostre vot?, aquestes fotos demostren que una cosa és dir i l’altra és fer.

Taspasao (4)

No sé a què es va comprometre l’Ajuntament i el districte de Sant Martí, però estic segur que els veïns d’aquest bloc de Rambla Prim amb Bernat Metge no esperaven la lluna, sinó només una feina ben feta.

Taspasao (8)

Taspasao (5)

O bé es van polir els diners abans d’hora o bé el pressupost aprovat era massa ajustat, però el resultat fa treure els colors. La remodelació a mitges de l’espai és nyap urbanístic fet a consciència. Les dues baranes soldades marquen vergonyosament el límit de l’abans i el després d’aquest despropòsit urbanístic.

Taspasao (6)

Taspasao (3)

El somriure iniciat per una falta ortogràfica se’m va convertir en indignació davant de la incompetència municipal. Per posar fil a l’agulla, els responsables poden començar per respondre la pregunta del veïnat.

Taspasao (2)

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »