BONES FESTES
BONES FESTES

BONES FESTES

Si heu agafat aquests dies el tramvia haureu vist que algunes parades estan guarnides amb dibuixos nadalencs. N’hi ha tres de diferents; són els dels guanyadors del concurs de dibuix que l’empresa organitza cada any per als familiars dels treballadors emmarcat en els actes nadalencs.

Tram2011 (5)

Enguany, una de les meves nebodes ha guanyat la seva categoria amb aquest dibuix:

Tram2011 (1)

El resultat final passa pel filtre dels dissenyadors gràfics que adapten, reorganitzen o directament amputen part del dibuix abans d’enclastar-lo als vidres de les marquesines.

Tram2011 (4)
Tot i que la foto del render sigui de Ca l’Aranyó, al Trambesòs, decora les parades de Glòries i Sant Joan Baptista. Al Trambaix també hi és però no sé a quines parades; si algú l’hi veu, que m’ho digui!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Idioma »