EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

RESSACA

Totes les masses piquen i el tramvia va petar. Tants dies anunciant el nou refresc deuria revolucionar-li els sistemes. En arribar a Ciutadella va tenir el bajón i va dir que d’aquí no em moc. Si més no va tenir el detall de patir la sobredosi de cafeïna a terminal i no originar més maldecaps als companys de la tarda. El servei no se’n va ressentir. Avaria a la terminal; on s’ha de firmar?

pepsix2

Però jo, de tot això, me’n vaig assabentar just després d’anunciar la meva arribada al PCC amb el típic bona nit; tot bé? Normalment quan el que fa la nit entra al centre de control els del torn de la tarda l’hi donen la benvinguda amb un somriure franc; no pas perquè se n’alegrin que el relleu arriba puntual, sinó perquè saben que no plegaran tard i soparan aviat. Per això el somriure burleta de la meva companya va escamar-me.

Mentre em deia que la unitat avariada hauria de ser remolcada vaig dirigir una mirada assassina al tramvia que veia per la pantalla oferint-li un pacte de no agressió. No contemplava la possibilitat de fer passar de llarg, i en buit, una composició múltiple pel Fòrum en plena Feria d’Abril.

No sé si tinc poders, però la trucada dels mecànics des de la unitat avariada dient que tot funcionava bé va arribar pocs segons abans que autoritzés la sortida de cotxeres del tramvia que havia de remolcar-la.

Ja de matinada manteniment em va explicar el perquè de l’avaria, coses de cables i connexions; de fet un tramvia no deixa de ser un ordinador de 40 tones amb rodes. Sí, sí, vaig assentir, però tots sabem que el millor per a la ressaca ?ja sigui de vi, cervesa o cola? és una bona dormida com va fer el tramvia, i més si s’havia pres el doble de cafeïna.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »