TEORIA I PRÀCTICA
TEORIA I PRÀCTICA

TEORIA I PRÀCTICA

Aquesta setmana ha començat la formació dels conductors que han de substituir-nos durant les vacances. Al PCC l’estiu ja ens truca a la porta. La formació dels nous operadors serveix de reciclatge per a tots. Els seus dubtes et replantegen la manera de fer una tasca concreta, no hi ha res com tenir una nova mirada sobre el que fas cada dia de forma rutinària.

P02manifa(3)

No per necessària, la teoria no deixa de ser pesada. Per això divendres ja van començar a practicar parlant per ràdio, fent sortides de cotxeres, gestionant relleus de conductors… A la cara ja els afloraven els primers indicis de confiança quan va començar la pràctica de debò.

P02manifa (2)

Per via 2 un tramvia no podia entrar a la parada d’Auditori | Teatre Nacional, i per via 1 un altre no podia sortir-ne. Motiu? Els Indignats de plaça Catalunya tallaven la Meridiana demanant la dimissió d’en Felip Puig que presidia el Dia de les Esquadres a l’Auditori.

P02manifa (1)

Gestionant el tall de la T4 entre Ciutadella i Glòries la meva companya i jo explicàvem, entre d’altres coses, als futurs operadors que fets com aquests acostumen a passar just mitja hora abans de plegar. Que l’única lògica que el PCC ha trobat a la llei de Murphy és la de voler-nos agafar sempre amb els pixats al ventre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Idioma »