EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

[A]CAMPI QUI PUGUI

L’assemblea va votar aixecar el campament de Plaça Catalunya i la majoria dels acampats, en un exercici de democràcia real han decidit fer-ne cas omís. Haig d’entendre que els que hi debatien de dia no són el mateixos que hi dormen de nit? Ens han estat enganyant? Els indignats s’han deixat segrestar? Indignant!

La manca d’un rumb clar, l’empatx d’idealisme i pintades com aquesta van fer que aviat perdessin la meva simpatia.

AcampadaBCN

No sabia que #acampadabcn fos una delegació oficial del Km 0. De fet, creia que el moviment no era oficial, sinó ciutadà i espontani… Si era així, entenc que hi hagués reticències per dur a l’assemblea el dret a l’autodeterminació. Democràcia real però selectiva.

Una llàstima tot plegat.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »