EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

NO PASSARAN?

He escoltat amb estupefacció com es cridava el No Passaran per part dels indignats al Parc de la Ciutadella. M’estora la frivolitat amb què la consigna antifeixista de Dolores Ibárruri s’ha pervertit per impedir la feina dels representants escollits democràticament; per evitar l’accés dels diputats al Parlament de Catalunya.

Aquest matí m’he sentit doblement agredit:

Perquè la veu del poble al Parlament s’ha volgut silenciar amb intolerància i perquè veig que els que s’anomenen indignats, amb tot el dret a manifestar-se, l’han vessat.

M’entristeix constatar que tot i els molts motius per indignar-se la societat no és capaç de vehicular el seu malestar de manera intel•ligent, pacífica i contundent per forçar els nostres representats a una altra manera de fer política.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »