EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

LA DRETA AJUDA L’ESQUERRA

De tots els diputats que van entrar escortats al Parc de la Ciutadella, la imatge d’en Joan Herrera és l’única que va arrencar-me un somriure agredolç. No pas per què m’alegrés veure’l en aquella situació tan lamentable, sinó perquè a la cantonada per on volia accedir al Parlament ?la de Pujades amb Wellington? fa un temps ja havia viscut una altra situació de risc.

La iconografia del líder d’Iniciativa va associada a una bicicleta, mitjà de transport que també uso. Preparant aquest post he acabat fent-me fan d’aquesta curiosa pàgina de facebook. És ben cert que la podria haver creada jo. Sí, ho confesso: Jo vaig estar a punt d’atropellar en Joan Herrera.

Baixava jo amb el tramvia per Meridiana i al girar cap a Wellington vaig veure un ciclista amb americana que anava a una velocitat que em feia desconfiar de la seva capacitat de frenar abans de la via. Sense perdre’l de vista vaig fer un toc de campana. Aleshores va mirar cap a la seva esquerra i va veure el tramvia. Va mirar al front i el semàfor en roig el va fer reaccionar de cop.

Es va fer el despistat mentre el tramvia passava davant seu. No va veure la meva mirada, primer acusatòria d’incomplir el codi de circulació i després de sorpresa en adonar-me de qui era el ciclista. Hauria acompanyat a Gaudí com a accidentats il·lustres. No sé si ell se’n recordarà d’aquell moment, però jo sí recordo un detall curiós; va ser el seu peu dret tocant el terra qui va aturar en sec la bicicleta.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2021 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »