EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

TAROT MET

El 2008 van esperonar-me la meva casa 1. Jo encara ho ignorava tot, però Plutó va entrar a Capricorn per començar la meva transformació; lenta, pacient, imparable… i Júpiter fent-li conjunció va decidir que ja era hora d’activar-me. 

Aquell any vaig començar a escriure aquest blog i vaig aprendre a expressar-me per escrit a l’escola d’escriptura de l’Ateneu. Plutó és críptic com els meus escrits i van premiar el meu primer conte, Júpiter sempre tan generós!

Ara rellegeixo el que escrivia aleshores i cada text té encara més sentit.

Dotze anys després…

Aquest 2020 Plutó segueix transitant pel meu signe sense pressa; manquen encara un parell d’anys per entendre fins on em durà la seva exigència per a què em segueixi polint. Júpiter ja ha fet la volta al zodíac i retornant a la meva casa 1 ara vol posi veu al que escric.

Aquest gener he començat a mostrar habilitats soterrades, hermètiques. Plutó ja comença a mostrar-me la punta del diamant i Júpiter de nou en conjunció hi posa els mitjans, l’atrezzo i els guions. 

D’aquest met.cat escrit al tarot.met que és una part del nou projecte vital.

12 anys, la mateixa energia, transmutació personal i de l’ànima. Ara que el món s’enfonsa és moment de renéixer. El planeta més gran i el petit aviat passaran pel meu Sol, i Saturn, el gran mestre, el meu triple regent hi serà per posar la nota final per cap d’any. 

Fa 12 anys ho ignorava tot, ara sé la partitura celestial que toquen i com volen que balli (de moment!).

🎶Look at your life throught heaven’s eyes🎶

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »