EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

MERDA D’ACCIDENT

Ahir, pocs minuts abans de les onze del matí, aquell so estrident ?impossible de definir? que anuncia males notícies va omplir la sala. Les pantalles amb el número del tramvia fent pampallugues acompanyaven la trucada d’urgència. El temps s’atura, aguantem la respiració i és escoltar la paraula accident que el temps s’accelera.

Conductor ok explicant la situació càmeres de parada activades el 112 que ja envia ambulància i urbana inspectors arribant a la zona viatgers desallotjats del tramvia que l’altre vehicle obstrueix la via de baixada de Meridiana? comencem els serveis parcials Glòries-Ciutadella fora de servei Transmet avisat del tall bombers que també s’hi presenten megafonia alertant de la incidència a tota la xarxa inspectors i urbana atrafegats amb l’atestat proves d’alcoholèmia valoració dels danys de la unitat l’ambulància que s’enduu el conductor de la barredora per sort res greu gestió d’horaris per a la resta de T4 no ha descarrilat, no, tramvia accidentat fent contravia fins a la parada d’Auditori cruïlla alliberada, no, no, encara no podem passar de Glòries traces semafòriques sol·licitades a l’Ajuntament relleu de conductors sota control l’inspector, que la urbana ja ens el deixa treure del mig a cotxeres! trucada general informant a la resta de conductors que ja es pot passar per Meridiana, sí Transmet també sap que restablim T4 fins a Ciutadella, a tallers ja saben que arriba feta un cristo? que treguin la caixa negra el retén treu la de reserva i carrusel per fi en ordre.

Ja pot ser carregat que no hi ha cafè que desvetlli més que una trucada d’urgència. Respirem; ens relaxem. Sembla mentida; en un moment, el merder que ens ha organitzat el servei de neteja!

Tot plegat; una hora de rellotge sense adonar-me’n. Imagino que el mateix els ha passat als mitjans de comunicació. Avui la premsa no acaba de posar-se d’acord en la durada de la interrupció; 15 minuts, 40 minuts, 1 hora… El que més m’ha cridat l’atenció és que tots informen d’un vehicle de BCNeta, quan fa temps que han deixat de lluir aquest eslògan. Com diria un amic: ¡Periolistos!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »