EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

CONTRARELLOTGE

La matinada de dissabte passat, amb el servei acabat i esperant que els sistema em bolqués totes les dades de l’endemà, vaig distreure la vista. A quarts de quatre de la matinada plovia, seguia plovent, de fet no havia parat de fer-ho des que havia entrat al centre de control a les deu del vespre. I no deixaria de fer-ho en hores; el radar tenyia de verd i groc tot el mapa.

PlujaPCC

Vaig aprofitar per fer un te. Bufant-lo per a què es refredés vaig deixar la tassa fumejant a la taula per acostar-me als finestrals que seguien plorant. No es veia gran cosa. La cortina d’aigua i el vent que es feia sentir desaconsellaven obrir si no volia quedar xop, pel que vaig optar per la posició de voyuer. Amb les mans fent de visera i amorrat al vidre vaig mirar avall.

Des de la meva talaia veia com els tramvies tenien doble sessió de rentat. La pluja els remullava per fora mentre a dins es veia feinejar el personal de neteja. Si els caps de setmana ja disposen de menys temps per enllestir, el servei acaba dues hores més tard però comença igual de d’hora, aquella nit calia afegir-hi la pluja. Amb la humitat fóra un miracle si s’assecava tot abans no arribessin els primers conductors per preparar les unitats.

Malaguanyada feina -vaig pensar-, ni s’eixugaran ni sortiran nets.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »