EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

JOCS PROHIBITS

A les portes de Nadal els catàlegs de joguines ja estan per tot arreu. Les criatures modificaran els llistats i cartes ja esbossats a cop d’anunci fins que arribi l’hora de lliurar els desitjos al destinatari oriental pertinent.

gruaB

Els adults responsables ja fa temps que filtren les exigències infantils i n’eliminen els més violents o els que contradiguin l’autoritat paterna; però ja se sap que els nens imiten el que fan els grans.

gruaA

Imagino que per això algun pare amb mala consciència ha afegit enguany el totxo com a joc no apte per una ment tendre i es desfà de qualsevol element pertorbador que la pugui traumatitzar més endavant.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »