EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

EN ESPÈCIES

És la pedrea de la percepció: 50€, 25 si ho pagues ara. És la frase que menys ganes tenen de dir, però com nens de San Ildefonso, els inspectors la canten manta vegades cada dia.
50€
La crisi no ajuda a reduir el frau; tot i així la majoria dels enxampats fan efectiu el pagament a l’acte. Imagino que la ràtio de viatges fets sense validar els deu sortir a compte. Pocs són els que tempten la sort i aspirant al premi gros gestionat per la Generalitat, que estrangulada com la té Madrid, no triga a tramita la sanció amb recàrrecs.Els inspectors gairebé estan immunitzat als arguments del viatger sense bitllet. Saben destriar el gra de la palla malgrat la seva feina sigui clara i no se’ls permeti excepcions. El que no estan preparats és per rebre el pagament de les percepcions de forma extraordinària.

Però si podria ser la meva filla!, ens comentava un inspector, igual era menor i tot. Imposant-li la percepció a l’andana la noia va proposar-li un canvi: Et faig el que vulguis; anem aquí darrere i ho arreglem. Això no és res, va dir un altre, en veure que no cedia el noi va dir que també incloïa els dos de seguretat que acompanyaven l’inspector en la neteja de baixos.

Home!, més val que us estimin a que us peguin, vaig acabar d’arreglar-ho jo.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »