EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

BON NADAL!

A 8è d’EGB vam fer una fira de Nadal per recaptar diners pel viatge de fi curs. Jo vaig fer un centre de taula poc afortunat; ocupa massa lloc i fa nosa als formatges, les olives i les escopinyes de l’aperitiu i els estalvis pels canelons. I per postres, les espelmes sempre són més amples del que em pensava obligant a esmolar-les de la base per encabir-les-hi.

BonNadal

Un tros de fang per anar a Mallorca. Vaig patir per ell només veure’l un cop cuit. Sort que ma mare va comprar-me’l; eren 1.000 pessetes? Malgirbat, poc hauria durat en mans que qualsevol altre. Cada any m’agrada més aquest entranyable bunyol ceràmic; obra mestra de la meva mala lletra i de la poca gràcia que sempre he tingut per a les manualitats.Ahir el vaig encendre de nou. No sé com vaig esmolar l’espelma però vaig aconseguir que no degotés sobre les tovalles des de feia qui sap quan… Un bon auguri sense dubte! No vaig poder-me estar de tocar la panxolina del ninotet amb ganes de redescobrir aviat l’illa després tant de temps.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »