EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

PÒRTICS LLUMINOSOS

Tota precaució és poca. Els focs i les onades de calor d’enguany han fet aparèixer un nou rètol lluminós als pòrtics de les autopistes. Celebro la iniciativa tot i que la milloraria.

foc

Diuen que els dos incendis de fa un mes a l’Empordà els van originar burilles. Per què no aprofiten per recordar la prohibició de llençar res per la finestreta del vehicle que estableix el codi de circulació? Per què no la imatge d’una cigarreta al lloc que ocupa inútilment la T corporativa del Servei Català de Trànsit que només informa de l’autoritat competent/sancionadora de la via?

prohibit-llencar-burilles

Si bé aquest pòrtic llueix informació gratuïta, n’hi ha d’altres que es queden curts. Si m’informen de la presència de radars, no seria sobrer recordar a la part dreta del panell el límit de la velocitat màxima permesa. Què tal un 120 ben maco?

radar

PD: Anava de copilot quan vaig fer les fotografies a la C-58 i la C-16.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2021 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »