EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

ABANS DE MITJANIT

Fa 5 anys ja vaig treballar per Cap d’Any i també vaig tenir cotilló d’empresa. Aquell cop, però, va tocar-me traccionar per una curta T5 acabada d’inaugurar. Només dos tramvies per enllaçar Glòries i Besòs. Va ser el primer any en què TV3 feia les campanades des de la Torre Agbar i vaig estar a punt de sortir per la nostra.

Des del PCC van decidir que per horaris fos l’altra T5 qui aparegués per pantalla en la dotzena campanada circulant per la Meridiana. Ja em veia sol com un mussol menjant-me el raïm al túnel de la Gran Via quan a Glòries, enlloc de fer el canvi d’agulles per tornar al Besòs, van enviar-me a la Ciutadella. Hi arribava 5 minuts abans de mitjanit on dues T4 ja m’hi esperaven. Les sirenes dels vaixells atracats al port donant la benvinguda al 2008, el que millor recordo d’aquella nit.

Cotilló

Ahir a la nit les bosses de cotilló ja estaven a punt: raïm, bombons, refrescs… Una d’elles tornarà a ser per a mi. El quadrant ha volgut aquesta vegada que el Cap d’Any caigui al final de la meva setmana nocturna. El meu primer servei non stop des que sóc al PCC. 5 anys després, avui seré jo qui agruparà els conductors a la Ciutadella i Sant Adrià per entrar en companyia al 2012.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »