EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

DÈCADA ENCARRILADA

Avui fa deu anys que van donar-me els primers folis. El resum de la primera classe. Sense menystenir el valor del contracte, la lliçó impresa del primer dia va ser la prova palpable que vaig endur-me a casa i que confirmava l’inici d’un nou camí.

10anys (2)

En pocs dies el col·leccionable ja era arxivat a la memòria i posat en pràctica amb sensacions contraposades pel costerut traçat de Cornellà. Esplugues i L’Hospitalet arribarien les setmanes següents i paradoxalment semblava que la Diagonal se m’allunyava… però va arribar. I al cap de poc vaig decidir creuar-la i oblidar-me dels embussos de la ronda Litoral.

En menys d’un any vaig passar de veure les torres negres de la Caixa a l’esclat de colors de l’Agbar, del shopping de l’Illa al de Diagonal Mar. Dels feiners estressats a Francesc Macià als diumenges de passeig a la Ciutadella.

Ignorava que sis anys després d’aquell primer dia em trobaria amb un canvi d’agulles que m’entraria a cotxeres per integrar-me al centre de control.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »