EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

A TEMPS

A mitjanit el digital que presideix el PCC va escriure, com cada vint-i-quatre hores, el capicua sense valor. Redundant ?però amb valor afegit?, fa una setmana el reguitzell de zeros va obligar-me a canviar el calendari que penja de la paret i inaugurava el quadrant de serveis del 2012.

Mitjanit

Les màquines no entenen de nits especials, de servei ininterromput, de rituals ni de raïms. Ho vaig experimentar en pell pròpia. Quan el rellotge arribava a l’hora exacta, com cada nit, els sistemes s’anaven resetejant. Ara un, després l’altre… Sense més avís que l’hora oficial; sense quarts ni campanades.

I jo, que feia la vetlla de l’any nou, malgrat només podia esperar el temps preprogramat per tenir-los de nou en servei, no tenia temps per adormir-me. Tots compartint la mateixa hora, però cada ordinador com si estigués en fus horari diferent. Sense voler-ho, vaig veure’m empès a ser Kronos, empaitat per Chronos, qui alhora m’amenaçava seriosament amb desfermar Caos si totes les pantalles no m’anaven a l’hora.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »