EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

SEDUINT

Utilitza la llengua; i es morregen fent-ne un ús literal. Un eslògan i una imatge per estimular l’amor a la llengua. No només el català el fa servir, també l’occità ?la foto és de Tolosa de Llenguadoc?, l’ha adoptat en la seva lluita contra la minorització.

Emplega

Es diu que una llengua és un dialecte amb un exèrcit/Estat darrere. A Europa sembla que aquesta màxima funciona. El català no se’n surt perquè no hi ha cap Estat que el recolzi, més aviat al contrari. Però des d’ahir, sembla que el petit adhesiu comença a fer efecte.

Martin Schulz, el nou president del Parlament Europeu és sensible a la llengua i en permetrà el seu ús a l’Eurocambra. El català ha seduït aquest exllibreter alemany gràcies als escriptors del país i no per la imposició de cap exèrcit.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »