EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

AMNIÒTIC, NO AMNÈSIC

És un repte personal. A mitjans gener tinc cita amb la primera cursa de l’any. Dia amunt, dia avall, la Cursa de Sant Antoni s’escau pel meu aniversari. Aquest matí m’he llevat d’hora i calçat amb les bambes he agafat el metro cap a l’Eixample. Estic content. Encara puc lluitar amb dignitat contra el cronòmetre.

LaFoto

Va ser divendres passat quan vaig fer-ne 36, una xifra que comença a fer-me cert respecte. Dins l’aigua càlida i bombollejant de la piscina vaig mirar enrere i malgrat coses que avui canviaria, no tornaria enrere per res del món. Assumint errors i gaudint dels molts encerts vaig deixar que la pell se m’arrugués encara més tot recordant el líquid amniòtic que un 20 de gener va deixar de protegir-me.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »