EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

SPAIN IS SPAM

Spam (3)

Sens dubte ha de ser una acció del CNI. El modus operandi és sempre el mateix. No hiha barri que no tingui parada d’autobús o contenidor que no tregui les vergonyes del partit que ostenta la presidència de la Generalitat. O bé victoregi la constitucional unitat de la pàtria, com he llegit casualment al Castell de Montjuïc o al Parc de la Ciutadella amb el mateix tipus de lletrra.

Spam (1)
La tesi que això de la independència és la dèria d’un partit per seguir robant amb les dues mans surt dels despatxos ministerials madrilenys incapaços d’entendre la manera de fer dels catalans.
Si la corrupció fos incompatible amb l’existència d’un estat, Espanya ja faria temps que hagués desaparegut.

Spam (4)
Com que veuen que no se’n surten apareixen nous pasquins, més acolorits i acusant de connivència la segona força política del país, a veure si els ciutadà obre els ulls d’una vegada.

Spam (2)

Ja fa temps que se’ns han caigut les benes i hem obert els ulls. I no em sorprèn que en aquesta campanya low cost d’intoxicació i empastifament del mobiliari urbà, els contenidors siguin un dels seus objectius preferits. Com les mosques a la mel.

Spam (5)

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »