EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

LA GUERRA DELS BOMBOS

Els del Sorteo del Gordo estan convençuts que els catalans ara sí que l’hem feta grossa!

Sorprèn la catalanitat amb què l’ONCE promociona el seu nou Sorteo Extraordinario de Año Nuevo. Relliga la senyera amb la funció social que realitza a Catalunya. No veuen que sona massa al Tria-la. Tots hi guanyem. Hi tant, que ho saben!

Onze (1)

Des del govern espanyol es volia impedir el sorteig de la Grossa de Cap d’Any. No se’n van sortir i ara fan veure que no existim, expliquen.

Onze (2)

No m’estranyaria gens que el fracàs de les pressions de l’estat haguessin propiciat el nou sorteig de l’ONCE. Camuflaran així la davallada de vendes d’una autèntica estructura d’estat com és la Lotería de Navidad contraatacant l’endemà de la Grossa amb el cupó pro-cecs d’origen català?

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »