CARTA FANTÀSTICA
CARTA FANTÀSTICA

CARTA FANTÀSTICA

M’encanta el cartell d’enguany del Festival de Sitges.

Ignoro si la il·lustradora @carmen_garcia_huerta  té coneixements de tarot, però de ben segur que sí de simbolisme a jutjar per com en parla:

“Ha estat molt interessant treballar amb un imaginari tan potent com el del leitmotiv d’enguany, però intentant transcendir la pura iconografia de la bèstia, que ja és gairebé pop, i buscant suggerir una conversa molt més àmplia. Tenim tots una mica de llop, de bèstia interior? Dues cares? Com gestionem les nostres dualitats? Per això ens va semblar que el naip podria ser un objecte molt atractiu per a reflectir això. Subvertir una d’aquestes figures i mostrar que tots tenim un dret i un revés.”

Jugar amb el Conscient, la carta del dret amb el Sol la persona i l’inconscient amb la carta a l’inrevés amb el llop i la Lluna.

El naip com a eina que ens reflexa el nostre interior. El tarot com a eina terapèutica que ens retorna el que projectem en les seves imatges hieràtiques.

Us deixo aquest directe que vaig fer a instagram on explico tot el que no sé dir endreçadament per escrit; Sol, Lluna, el 21, el 15, Diable, Home, Llop… ARQUETIPS!

Instagram video by Jaume Garrós i Badal • Oct 8, 2021 at 7:20 PM

Idioma »