L’ORACLE DEL SOLSTICI
L’ORACLE DEL SOLSTICI

L’ORACLE DEL SOLSTICI

M’encanta quan em trobo amb els senyals que la Consciència Universal em posa al davant i sobretot, quan sembla que sé desxifrar-los, comprendre’ls… i em sorprenc de les sincronies i els dobles sentits que gasta per indicar-me el camí i recordar-me per on cal que transiti o no…

Aquest migdia he anat a córrer per vibrar amb el Solstici d’Hivern amb la màxima energia. He dubtat, però al final he agafat el paper i he passat pel contenidor de reciclatge per fer net també a casa hores abans de l’entrada del Sol a Capricorn.

La resposta ha esta clara i directa. De camí al contenidor blau veig una carta al terra, m’hi acosto i a l’ajupir-me m’adono que al revers hi posa Star Wars; Darth Vader em saluda quan la giro. Unes poques passes més endavant em topo amb una moneda de 2 cèntims.

Aboco el paper al contenidor. Em poso la carta i la moneda a la butxaqueta del pantaló de running i començo a córrer tot lligant caps després de rebre l’oracle.

Si res passa per casualitat, ara que comença el mes Capricorn (època d’esforç i per consolidar treballs a llarg termini); la vida em recorda que segueixi amb el Tarot (carta), l’Astrologia (Star Wars) i la Bioneuroemoció (Darth Vader com a comprensió de la part fosca de la nostra existència) que la prosperitat material (moneda) estarà més que garantida.

Gràcies vida!

Bon Solstici a tothom!

Idioma »