PARLO DE VIDA
PARLO DE VIDA

PARLO DE VIDA

El desembre de 2008 aquest blog va començar a ser escrit.

L’abril de 2023 aquest blog reneix amb nova energia.

La vida estable del 2008 ha esdevingut ara un flux constant de canvis, aprenentatges i maduracions que vist des de fora és fàcil de jutjar de caos. Un caos que respon a un ordre superior que vaig entenent a mesura que passa el temps.

El juny del 2021 vaig decidir que mantenia el blog com una pàgina d’expressió lliure, gairebé 2 anys després entenc la necessitat d’escriure’m de nou i no haver abandonat el domini d’internet.

Retorno al met.cat per reflexionar-me amb calma, en la meva llengua, sobre aspectes que m’exigeixen més intimitat o extensió que un post a Instagram, la plataforma que va xuclar l’energia d’aquest blog durant molt de temps.

Ara, amb la tempesta perfecta d’astres transitant per la meva carta natal, vull baixar a terra, plasmar blanc sobre negre, com experimento, com entenc l’Astrologia, el seu simbolisme i sobretot la seva utilitat en el dia a dia. Per conèixer-me, conèixer-nos, aprendre i evolucionar.

“La culpa, estimat Brutus, no és de les nostres estrelles, sinó de nosaltres mateixos, que som subalterns.”

William Shakespeare a “Juli Cèsar”

A l’Univers no hi ha dalt i a baix, nord i sud, esquerra i dreta, bo i dolent… tot és possible i tota direcció és la mateixa.

Retorno amb regularitat agraint totes les persones que han incidit amb força en la meva vida del juny del 21 al març del 23.

Quin any i mig! Gràcies a tots, totes i tuttis tothom!

Idioma »