EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

TANTES COSES A FER…

 

Les parets tenen orelles i per això em parlen.

Capten els meus pensaments i quan deambulo, caminant sense rumb fix, em topo amb llur veu en qualsevol cantonada. Em coneixen i em diuen el que em cal a cada moment si em veuen perdut pels carrers. I sí, em van veure atrafegat; amb la càmera i les neurones barrinant idees… Missatge captat, però no ens precipitem!

Avui som en lluna nova; la raó i l’emoció se’m confonen i no actuo més enllà de l’estrictament necessari per a no gavanyar energia. Moment introspecció i d’intuïció. Projecció mental cap el futur; sent ben present visualitzo el proper port d’arribada en què m’il·luminarà la lluna plena.

Quan la fosca d’avui m’hagi fecundat la idea, la Consciència la farà néixer…

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »