DE SOBRES…
DE SOBRES…

DE SOBRES…

Els sobres de Bárcenas van crear [mala] escola; i és clar, els del PP van de sobrats i demostren sempre que poden que en saben un niu.

A Correus; prohibint per primer cop en una campanya electoral fer hores extres als seus treballadors.

Els horaris de les estafetes, amb tota la tramitació del vot per correu, també s’han vist afectats per una [in]oportuna avaria del sistema informàtic.

Si a dins l’Estat dirigit no s’amaga, de portes en fora clama al cel. La reforma del vot exterior el 2011, a la pràctica impedeix que la immensa majoria dels residents a la resta del món pugui exercir el seu dret a votar. Superar la burocràcia no és cap garantia de rebre a temps les paperetes ni que els sobres entrin a l’urna dins dels termini previst per la llei.

Malgrat tot, aquest cop veuen que no se’n surten i recordant velles tradicions del caciquisme, opten per repartir sobres farcits a tort i a dret. Aquest cop no hi ha diners a dins dels sobres (diners als catalans, mai!); sinó paperetes del PP repartits per falsos voluntaris de Junts pel Sí.

Lluny dels sobres tacats per la corrupció a casa he rebut un sobre amb el color de l’esperança. I a dalt a l’esquerra hi he trobat el meu somriure; un dels molts que s’escampen arreu del país, per superar l’atzucac en el que som.

IMG_5395

Us convido a sumar-vos a un país nou, a començar de nou; per què no hi ha futur si seguim com ara. Per què l’alternativa que ens imposen els que han manat sempre i tant si la coneixem, massa, de sobres…

IMG_5396

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Idioma »