JA EN SOM 3!
JA EN SOM 3!

JA EN SOM 3!

Ha trigat una mica en aparèixer, però al moment he sabut que l’adoptaríem. Sense dir res ha decidit venir amb nosaltres. Mentre els altres em miolaven als peus ell ―perquè és un mascle d’un parell d’anys― ha decidit venir amb nosaltres. Ha estat l’únic que s’ha interessat pel box taronja. El furgava amb les potes; maldava per entrar. L’he agafat. Se m’ha posat al coll. Hem obert el box i no s’ha oposat a que l’hi fiquéssim.

Ens el va portar la Guàrdia Urbana aquest abril ―ens ha dit la veterinària―. L’havien abandonat al carrer dins d’un transportin amb un altre gat dins. He imaginat que veure el box l’ha fet recordar una llar, i aquesta tarda l’ha recuperada.

Ja ha inspeccionat la casa; el primer que ha fet és passar sota el meu arc de triomf per anar justament on no volíem que anés; a la cuina! Després ha fet un vol pel pis i ja se m’ha instal·lat a la dreta del blog. Ara que el sol s’ha post ha sortit al balcó per combatre la xafogor i conèixer el veïnat. Ara que me n’adono, el veïnat té un nom; Poblenou, però el gat encara no. S’accepten suggeriments!

One comment

  1. Pingback: GRÀCIES, QUIMET – EL BLOG D'EN MET

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Idioma »