CAPRICORN ASCENDENT CAPRICORN
CAPRICORN ASCENDENT CAPRICORN

CAPRICORN ASCENDENT CAPRICORN

Si la lluna fa dansar cada dia els oceans; com no haurien d’influir els astres en els meus sucs interns, les meves vísceres i la sopa de neurones que tinc dins el cap?

Doncs sí; enguany m’he decidit a fer-me la Carta Astral Natal. Notava que era el moment i de ben segur que les estrelles ja ho sabien. Els 40 són una edat màgica, la meitat de l’existència és bon moment per observar el firmament per saber d’on véns i cap on vols anar em diu la dona que m’obre la porta amb dolçor a la veu i llum ulls. Avui és el dia del meu sant; coincidència?

La força tel·lúrica de la Terra també deu voler estar present en el meu ball de planetes penso en veure el perfil retallat de Montserrat enquadrat perfectament al marc de la finestra de l’habitació.

Serè i amb ment oberta admiro aquella roda esquitxada de símbols i línies de colors que la creuen en totes direccions. Les explicacions m’hi familiaritzen. Som-hi! Capricorn ascendent capricorn…

Carta Natal

La curiositat deixa pas a la fascinació. Com pot algú que no conec de res desgranar-me aspectes de la meva personalitat més íntima, clavar els punts d’inflexió de la meva vida gairebé any per any amb una gràfica feta partint només de la data, l’hora i el lloc de naixement?

Dues hores després m’assegura que fa quatre anys vaig tenir una crisi molt forta amb la parella. No en recordo cap de crisi… bé, si crisi vol dir canvi sí; ens vam casar. Aquí ho tens ─afirma─ us veu reforçar. Brutal!

Ens acomiadem fins a la propera trobada; mentrestant m’enviarà el cd amb la sessió d’avui. Un cop situat el passat serà el torn de veure què poden disposar els astres d’ara endavant. Com sempre, les decisions finals sempre dependran d’un mateix. Et veig molt bé em diu abans de tancar la porta i jo baixo les escales encara donant voltes als anells de Saturn.

One comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Idioma »